De voorwaarden

Alle kleine letters in het groot.

Aanmelden

Wanneer u zich aanmeldt gaat u akkoord met onze voorwaarden, ons beleid omtrent gegevensverwerking en betaalt u vooraf voor alle lessen. U meldt zich aan voor een gehele cursus van 15 wekelijkse lessen. De aanmelding is bindend voor de gehele cursus.

De lessen worden ingepland na schooltijd. In vakanties is er geen les. Ook kan het voorkomen dat er geen les is i.v.m. studiedagen. Deze lessen worden niet in rekening gebracht.

Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen maakt de docent een rooster en neemt vervolgens contact met u op over de lestijden. Wij kunnen helaas niet in alle gevallen de gewenste voorkeurs lestijd of lesvorm garanderen. Dit is o.a. afhankelijk van de drukte en het tijdstip.

Bij onvoldoende aanmeldingen is het mogelijk dat  een cursus niet kan doorgaan. Het plannen van groepslessen is mede afhankelijk van andere kinderen en leeftijden. Wij doen ons best om het conform behoefte te regelen. 

Het kan voorkomen dat de docent geen ruimte in het huidige lesrooster heeft. Hierover wordt u geïnformeerd.

Betaling 

U ontvangt van Critical Crescendo een factuur per e-mail voor de gehele cursus voor aanvang van de eerste les. De volledige betaling dient voorafgaand aan de eerste les te worden voldaan.

De betalingstermijn is 14 dagen.

Afspraken

Bij het betalen van de eerste factuur van een lesreeks bij Critical Crescendo, verklaart de cursist of ouder/verzorger, indien de cursist nog geen 18 jaar is, zich akkoord met de inhoud van onze algemene voorwaarden en het gevoerde privacybeleid. 

Bij betaling van de eerste lesreeks wordt een overeenkomst aangegaan voor onbepaalde tijd. 

De lesreeks bestaat uit 15 lessen. Zonder opzegging voor de laatste les krijgt u de factuur voor de daaropvolgende lesreeks automatisch via e-mail.

Lessen moeten minimaal 48 uur voor de les afgezegd worden anders worden deze in rekening gebracht. Mocht er bij een duoles een leerling uitvallen dan wordt de les 20 minuten.

Op resterende lessen wordt geen restitutie verleend.

Opzeggen kan schriftelijk via e-mail naar administratie@critical-crescendo.nl onder vermelding van volledige naam van leerling, naam docent en leslocatie.